ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ESCAPE ROOM ;

Είναι μία νέα μορφή ψυχαγωγίας-διασκέδασης που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα. Μία ομάδα τριών έως έξι ατόμων επιλέγει ένα από τα δωμάτια και οι υπεύθυνοι του καταστήματος, αφού τους εξηγήσουν το θέμα – σενάριο του παιχνιδιού και τους κανόνες, τους κλειδώνουν μέσα στο δωμάτιο. Η ομάδα θα πρέπει να βγει από το δωμάτιο συλλέγοντας στοιχεία και λύνοντας γρίφους και παράλληλα εξελίσσοντας την ιστορία και λύνοντας το μυστήριο.

 

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕI ;

Όλοι μπορούν να παίξουν χωρίς εξαιρέσεις. Οι κάτω των 15 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικο. Αν είστε ΑΜΕΑ ειδοποιήστε μας για να φροντίσουμε για την ασφαλή σας πρόσβαση.

 

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ;

Το κόστος είναι περίπου όσο το κόστος ενός εισιτηρίου κινηματογράφου ή ενός ποτού σε κάποιο bar. Εξαρτάται από το πλήθος των ατόμων στην ομάδα και αναφέρεται αναλυτικά στη σελίδα της κράτησης του κάθε δωματίου.

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΘΕΣΗ ;

Θα πρέπει να κλείσεις θέση μέσω του αυτόματου συστήματος στην ιστοσελίδα μας. Συγκεκριμένα από εδώ Κάνε κράτηση ΤΩΡΑ. Οι υπεύθυνοι θα επικοινωνήσουν μαζί σου τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσουν την κράτηση. Σε περίπτωση που δεν είσαι τόσο εξοικειωμένος με την τεχνολογία μπορείς να κάνεις κράτηση και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2351600795 . Επίσης αν δε συμπληρώνεις ομάδα ενημέρωσέ μας και μπορούμε να σου βρούμε εμείς συμπαίκτες.

 

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ;

Όχι σε καμία περίπτωση δεν είναι επικίνδυνο. Όλες οι εγκαταστάσεις είναι απολύτως ασφαλείς και τα παιχνίδια δεν απαιτούν κάτι επικίνδυνο από τους παίκτες.

 

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ;

Όχι καθόλου. Δε χρειάζεται γνώσεις ή ιδιαίτερες ικανότητες σωματικές ή νοητικές.  Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση και όρεξη για περιπέτεια.

 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ;

Υπάρχουν επίπεδα δυσκολίας και αναφέρονται στη σελίδα του κάθε δωματίου. Σε κάθε περίπτωση οι υπεύθυνοι θα φροντίσουν να προσαρμόσουν το επίπεδο του δωματίου στην εμπειρία της κάθε ομάδας.

 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ;

Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινά εκτός Τρίτης από τις 17:30 το απόγευμα μέχρι τις 00:30 τα μεσάνυχτα. Τα Σαββατοκύριακα από τη 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 00:30 τα μεσάνυχτα. Για τις γιορτές και αργίες το ωράριο μπορεί να αλλάξει. Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα από την ιστοσελίδα μας ή το facebook.

 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ;

Οι υπεύθυνοι θα σου εξηγήσουν τους κανόνες λίγο πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι.